zelfmicrodoseren.nl - 1P-LSD 100mcg blotter
1P-LSD blotter 100mcg

1P-LSD blotter 100mcg

 5,25

(1 klantbeoordeling)

Gratis verzending vanaf €15 binnen Nederland!

  • €10 verzendkosten buitenland
  • We verzenden je bestelling binnen 48 uur
  • Ontevreden? Je mag gratis retourneren
Betrouwbare en veilige betaling

zelfmicrodoseren.nl - betaalopties witte achtergrond

1P-LSD is een research chemical met dezelfde eigenschappen als LSD, dat is een van de redenen dat het veel gebruikt wordt door mensen die microdoseren maar ook voor recreatieve en spirituele doeleinden. Het is wel belangrijk te vermelden dat het ondanks de legale status van 1P-LSD het geen officieel goedgekeurd middel voor consumptie is en het dus voor onderzoeksdoeleinden gebruikt moet worden.

1P-LSD is net als gewone LSD (en andere research chemical varianten) een semi-synthetisch molecuul uit de categorie lysergeenzuren. De werking en dosering is dan ook nagenoeg gelijk aan LSD, LSD-25, 1cP-LSD of andere varianten, daarom is deze stof dan ook uitermate geschikt om mee te microdoseren.

Veiligheidsadvies van 1P-LSD

1P-LSD kan leiden tot irritatie van luchtwegen en ogen. Bij contact met de ogen direct minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig spoelen met water, indien mogelijk contactlenzen verwijderen. Als de irritatie aanblijft, raadpleeg een arts. Bij contact met de huid spoelen met water en eventueel ook met zeep. Nooit blootstellen aan hittebronnen, bewaar 1P-LSD in de koelkast buiten het bereik van kinderen. Indien de blotters op de juiste wijze worden bewaard moet de werking minimaal 2 jaar aanhouden.

1 beoordeling voor 1P-LSD blotter 100mcg

  1. Mats Gilon (geverifieerde eigenaar)

    Snel en discreet geleverd tot in België! Top service!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.