Your Cart

Bestellingen tussen 20 juli en 10 augustus worden ivm vakantie verzonden vanaf maandag 12 augustus.

Dé Gids Over Microdoseren

Dé Gids Over Microdoseren

 0,00

Ontdek de fascinerende wereld van microdoseren met ons gratis e-book! Dit uitgebreide gids biedt waardevolle inzichten in de veelzijdige voordelen van microdoseren, van het verbeteren van uithoudingsvermogen tot het aanpakken van concentratieproblemen. Leer over de verschillende microdoseerproducten, doseringsinstructies, en krijg antwoorden op veelgestelde vragen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, dit e-book is jouw complete handleiding voor een succesvol microdoseeravontuur.

In ons gratis e-book duik je diep in de fascinerende wereld van microdoseren. Het boek begint met een introductie over wat microdoseren precies is en voor wie het bedoeld is. Daarnaast worden de veelzijdige voordelen van microdoseren uitgebreid besproken, variërend van fysieke voordelen tot mentale helderheid. Je leert over de verschillende stoffen die je kunt gebruiken, zoals 1P-LSD en psilocybine uit truffels, inclusief gedetailleerde doseringsinstructies voor elk.

Het e-book bevat ook belangrijke tips en voorzorgsmaatregelen om veilig te microdoseren. En als je nog vragen hebt, is er een sectie met veelgestelde vragen die je verder helpt. Kortom, dit e-book is je ultieme gids voor een succesvolle en veilige microdoseerervaring.

Wil je 10% Korting?

Wie wil dat nu niet? Als jij je aanmeld voor onze nieuwsbrief krijg je 10% korting op je eerste bestelling! We beloven dat we zorgvuldig omgaan met jouw email adres, we zullen je niet te veel berichten sturen!

1
1
Winkelwagen
Microdosing druppels 10ml
1P-LSD | 10ml | 200mcg
Price:  24,95
- +
 24,95
Calculate Shipping
Deze producten vindt je misschien interessant
Deze producten vindt je misschien interessant

Wil je misschien 10% korting?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, we beloven dat we je niet te veel zullen mailen!

Chat openen
Heb je vragen over Dé Gids Over Microdoseren?