Golden Teacher growkit 1200cc

Golden Teacher growkit 1200cc

 36,95

Deze paddenstoel staat bekend om zijn enorme potentie en met deze Golden Teacher growkit kweek je hem gemakkelijk zelf! Het kweken is een makkelijk proces waar je geen kennis of ervaring voor nodig hebt. Golden Teacher paddo’s behoren tot de sterkste filosofische magic mushrooms. De kenmerkende gouden hoed met gele spikkels, rok en holle stam die richting de grond dikker wordt, maken de Golden Teacher een genot om te zien groeien en ze zullen het onderwerp zijn van gesprek. Waar deze soort precies ontdekt is, is overigens niet bekend.  De hoed krijgt een diameter van 5 tot 8 centimeter.

Gratis verzending vanaf €15 binnen Nederland!

  • €10 verzendkosten buitenland
  • We verzenden je bestelling binnen 48 uur
  • Ontevreden? Je mag gratis retourneren
Betrouwbare en veilige betaling

zelfmicrodoseren.nl - betaalopties witte achtergrond

Golden Teacher effecten

Visueel
4/5
Creatief
3.5/5
Intensief
5/5
Filosofisch
3.5/5
Totaal
4.5/5

Handig om te weten

  • Plaats de bak nooit in direct zonlicht maar wel in voldoende daglicht. 
  • De ideale temperatuur is tussen de 20 en 25 graden Celsius.
  • Is de zak tijdens het proces aan de binnenkant helemaal droog? Spuit dan met een plantenspuit wat water tegen de binnenkant van de zak.
  • Na ongeveer 1.5 a 2 weken zullen de eerste paddo’s zichtbaar worden.
  • Nadat de eerste paddo’s te zien zijn, open de zak eens per 1 of 2 dagen kort om nieuw zuurstof binnen te laten.
  • Oogsten doe je als het vliesje onder de hoed dreigt los te laten.
  • Je oogst de paddo door deze voorzichtig draaiend los te maken.

Klaarmaken voor het microdoseren

Als je met paddo’s gaat microdoseren dan zul je deze moeten gaan drogen. De beste manier is door ze verspreid op bijvoorbeeld een stuk keukenrol neer te leggen met een ventilator in de buurt zodat ze drogen aan de lucht. Laat ze net zo lang drogen tot ze kraken als je ze probeerd te buigen, ze moeten dus helemaal ‘krokant’ worden. Je kan dit proces eventueel versnellen door de hete-lucht oven op een lage stand (rond de 30 a 40 graden Celsius) te verwarmen en de paddo’s in een schaal hierin te plaatsen. Als je de beschikking hebt over een voedseldroger dan kan je ze ook daar in drogen.
ls de paddo’s eenmaal goed droog zijn dan kan je ze in een hakmolen of keukenmachine fijnmalen tot poeder. Hierna bewaar je de gemalen paddo’s in een luchtdichte verpakking, je kan er ook voor kiezen om het paddo poeder per dosis in capsules te doen.

Hoeveel gebruik je

Dit is erg afhankelijk van de soort paddo en van de persoon die het gebruikt. Zo is de ene paddo soort sterker (bevat meer psilocybine ) als de andere soort en zo is elk persoon anders gevoelig voor de werkzame stoffen. Het is dus even experimenteren om erachter te komen wat voor jou de ideale dosis is, oftewel jouw sweet-spot. We raden aan om te beginnen met 0,1 gram als eerste dosis, hierna kan je dit op of afbouwen naar eigen inzicht. Sommige mensen hebben genoeg aan 0,1 gram terwijl een ander misschien wel 0,5 gram nodig heeft, onderzoek dus rustig wat jij het prettigst vindt. Vanzelfsprekend is het niet de bedoeling dat je visuele effecten gaat ondervinden (dan gebruik je te veel) van het gebruik maar het is ook niet zo dat je er helemaal niks van mag voelen.