Lion's Mane capsules
Lion’s Mane capsules

Lion’s Mane capsules

 32,50

De Lion’s mane paddenstoel is er niet zomaar een, deze wordt namelijk al eeuwen gebruikt in de oosterse geneeskunde. De ondersteundende en herstellende effecten van het gebruik van deze paddestoel zijn hier de reden van, zo stimuleert het de productie van de lichaamseigen stof NGF (zenuwgroeifactor) verantwoordelijk is voor de groei van bepaalde neuronen in onze hersenen. Onderzoek op muizen heeft uitgewezen dat de Lion’s Mane zelfs beschermend werkt tegen Alzheimer.

Wil je meer te weten komen over Lion’s Mane, lees dan ons artikel hier over.

 

 

Gratis verzending vanaf €15 binnen Nederland!

  • €10 verzendkosten buitenland
  • We verzenden je bestelling binnen 48 uur
  • Ontevreden? Je mag gratis retourneren
Betrouwbare en veilige betaling

zelfmicrodoseren.nl - betaalopties witte achtergrond

Deze Lion’s Mane capsules zijn vervaardigd van de vruchtlichamen van deze prachtige en geneeskrachtige paddenstoel. Hiervoor wordt geen mycelium gebruikt dat op graan wordt gekweekt, dit zou namelijk weinig tot geen gezondheidsvoordelen opleveren. Dat betekend dat dit een krachtig en puur product is waar wij 200% achter staan!

Het potje waarin u de capsules zult ontvangen is gemaakt van hoogwaardig Miron® violetglass en is volledig recyclebaar. Het speciale glas beschermt de capsules tegen schadelijke UV-straling waardoor de voedingsstoffen in de capsules optimaal bewaard zullen blijven, dit verbeterd ook de houdbaarheid aanzienlijk.

Aantal doseringen: 60 capsules

Productinformatie Lion’s Mane capsules  

Per capsule (400mg):
Lion’s Mane 8:1 (Hericium erinaceus) vruchtlichaamextract

Gebruik:

1 of 2 maal daags 1 capsule. Niet innemen met koolzuurhoudende dranken of medicijnen.

Geschikt voor: 
Vegetariërs en veganisten

Niet geschikt voor: 
Tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en/of bij een allergie voor een van de ingrediënten. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.

Foodsporen® Lion’s mane capsules zijn speciaal ontwikkeld ter aanvulling op uw dagelijkse voeding met de gezonde nutriënten, uit de genoemde paddenstoelen, die vrij opneembaar zijn door het lichaam.

Ingredienten: 

Lion’s mane (Hericium erinaceus), microkristallijne cellulose, hypromellose (plantaardige capsule)