Microdoseer truffels

Microdoseer truffels

 6,95

3 of 4 strips: 15% korting
5 of meer strips: 30% korting

Het microdoseren van truffels is de meest legale en eenvoudige manier om te microdoseren. In tegenstelling tot LSD, zijn truffels gewoon legaal en online in diverse smartshops te verkrijgen! Met het microdoseren van truffels haal je meer uit het dagelijks leven en geniet je van een innerlijke rust. In zeer lage hoeveelheden zijn de effecten heel subtiel, maar het heeft een merkbare invloed op je dagelijkse leven. Zo zorgt het voor een hoger niveau van creativiteit, minder stress en een betere concentratie!

Gratis verzending vanaf €15 binnen Nederland!

  • €10 verzendkosten buitenland
  • We verzenden je bestelling binnen 48 uur
  • Ontevreden? Je mag gratis retourneren
Betrouwbare en veilige betaling

zelfmicrodoseren.nl - betaalopties witte achtergrond

Deze verpakking is speciaal voor het gebruik bij microdoseren ontwikkeld. 6 maal 1 gram verse magic truffels, zodat je niets hoeft af te wegen maar je dosering direct in kunt nemen.

Bij het microdoseren is het de bedoeling een kleine hoeveelheid psychedelica in te nemen, waardoor je niet gaat trippen maar toch de heilzame werking van het middel ervaart. Deze techniek wordt al jaren door een selecte groep gebruikers toegepast en steeds meer mensen raken overtuigd van de positieve effecten.

De belangrijkste reden om te microdoseren met truffels

Truffels bevatten psychoactieve stoffen die zorgen voor het hoogste innovatieniveau. Door dagelijks met truffels te microdoseren vergroot je de creativiteit, maar ga je niet hallucineren of trippen. Microdoseren met truffels zorgt voor meer energie en drempels die je in het dagelijks leven ervaart verdwijnen of worden draaglijker.

Andere mogelijke redenen om te microdoseren met truffels zijn:

  • Het verbeteren van je concentratie en focus
  • Meer fysieke energie en enthousiasme
  • Een beter humeur en positiever in het leven kunnen staan
  • Betere relationele vaardigheden
  • Het verhogen van het spirituele bewustzijn
  • Het verbeteren van het zintuigelijk vermogen

Het microdoseren van truffels wordt per persoon anders ervaren. Luister daarom altijd naar je eigen lichaam en vertrouw op je eigen ervaring!

Hoe werkt microdoseren met truffels?

Als je begint met het microdoseren van truffels, is het verstandig om op een vrije dag te beginnen. Het wordt aangeraden om met 0,3 gram zelf gedroogde truffels of 1 gram verse truffels te beginnen. Merk je niets? Dan kun je per keer verhogen met 0,2 gram tot ongeveer 1 gram. Je begint jouw microdosis traject met 1 portie truffels. Deze kun je gewoon opeten of door wat voedsel mengen en opeten. Je kunt er ook voor kiezen om de truffels in je thee te doen, dan wacht je 20 minuten en kun je ze gewoon opdrinken.

Net als andere psychedelica zijn truffels niet verslavend of neurotoxisch. Door de kleine dosering lijkt er bij microdoseren geen gevaar te zijn voor een bad trip of psychose. De gezondheidsrisico’s van het nemen van truffels zijn van een psychologische aard. Zo is het niet gevaarlijk voor het lichaam of de hersenen, maar kan het wel zorgen voor psychologische risico’s, zoals angstgevoelens, misselijkheid of lichte hallucinaties. Ook kun je tolerant worden voor truffels als je deze dagelijks gebruikt.

Goed om te weten

Om de truffels vers te houden, moet je deze in de koelkast bewaren. Zodra je de vacuümverpakking open het gemaakt, doe je door ze op ongebleekte tissues, toiletpapier of een ander type absorberend papier in de koelkast te plaatsen. Zo voorkom je dat de truffels in aanraking komen met water, wat kan zorgen voor schade aan de truffels, en vergroot de je levensduur van de truffels van een paar dagen tot een maand.

Deze verpakking met truffels is speciaal voor het gebruik bij microdoseren ontwikkeld. De verse porties truffels zijn per stuk geseald. De verpakking bevat 6 maal 1 gram verse truffels, zodat je niets hoeft af te wegen maar je dosering direct in kunt nemen.

Bij het microdoseren is het de bedoeling een kleine hoeveelheid psychedelica in te nemen, waardoor je niet gaat trippen maar toch de heilzame werking van het middel ervaart. Deze techniek wordt al jaren door een selecte groep gebruikers toegepast en steeds meer mensen raken overtuigd van de positieve effecten.

Klik hier om de disclaimer te lezen