Your Cart

Bestellingen tussen 20 juli en 10 augustus worden ivm vakantie verzonden vanaf maandag 12 augustus.

Microdoseren met LSD: Een Nieuwe Kijk op Creativiteit en Productiviteit

Microdoseren met LSD is een trend die de laatste jaren aan populariteit wint. Maar wat houdt het precies in en hoe werkt het? In dit artikel duiken we dieper in op deze vragen en meer.

Microdoseren houdt in dat je een zeer kleine dosis van een psychedelische stof neemt, in dit geval LSD. De dosis is zo klein dat je geen hallucinaties of andere intense effecten ervaart die normaal gesproken geassocieerd worden met deze stoffen. Het doel van microdoseren is om de positieve effecten van de stof te ervaren zonder de intense ‘trip’ die een volledige dosis zou veroorzaken.

Microdoseren met LSD

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om te microdoseren met LSD. Sommigen doen het om hun creativiteit te vergroten, anderen om hun concentratie te verbeteren. Er zijn ook mensen die beweren dat microdoseren hen helpt om beter te slapen, meer energie te hebben, en positiever in het leven te staan.

Ondanks de groeiende populariteit van microdoseren, is er nog steeds veel dat we niet weten over de effecten en mogelijke risico’s. Het is belangrijk om te onthouden dat LSD een krachtige stof is en dat het gebruik ervan niet zonder risico’s is. Hoewel de dosis bij microdoseren klein is, kunnen er nog steeds bijwerkingen optreden.

Is microdoseren met LSD legaal?

Het is ook belangrijk om op te merken dat LSD in veel landen, waaronder Nederland, illegaal is. Hoewel de risico’s van microdoseren waarschijnlijk kleiner zijn dan die van het nemen van een volledige dosis, is het nog steeds een overtreding van de wet. Daarom verkopen wij 1P-LSD, een stof die qua werking identiek is aan LSD maar op moleculair niveau iets verschilt waardoor het wél legaal is in Nederland en nagenoeg alle andere landen.

Zelfmicrodoseren.nl - 1P-LSD microdosing
1P-LSD is de legale variant en daarom uitermate geschikt om te microdoseren met LSD

In conclusie, microdoseren met LSD is een interessant fenomeen dat veel potentieel lijkt te hebben. Hoewel er nog veel onderzoek nodig is om de effecten en risico’s volledig te begrijpen, zijn de anekdotische verslagen van mensen die microdoseren veelbelovend. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn en professioneel advies in te winnen voordat je begint met microdoseren.

Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen zodat we al je vragen kunnen beantwoorden. 

Geef een reactie
7
7
Winkelwagen
2 x 1P LSD | 10ml
Price:  57,50
- +
 57,50
Microdosing druppels 10ml
1P-LSD | 10ml | 200mcg
Price:  24,95
- +
 24,95
Microdosing test package
Microdosing test package
Price:  43,90
- +
 43,90
Microdoseer truffels
Price:  6,95
- +
 6,95
Reishi capsules zelfmicrodoseren.nl
Reishi capsules
Price:  32,50
- +
 32,50
Ebook - Dé gids over microdoseren
Dé Gids Over Microdoseren
Price:  0,00
- +
 0,00
3 x Microdoseer truffels
Price:  19,29
- +
 19,29
Calculate Shipping
Deze producten vindt je misschien interessant
Deze producten vindt je misschien interessant

Wil je misschien 10% korting?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, we beloven dat we je niet te veel zullen mailen!